Pendeltåg till Fuengirola.

Trots att planet varit i princip fullbokat så är vi ensamma om att ta oss in till Fuengirola med tåg. En del har tagit taxi, andra kanske hyrbil eller så är det så att vi är lite sena. Barnvagnen har monterats och en omgång amning, allt tar tid. Men vi har inte bråttom. Stationen heter helt logiskt Aeropuerto, och trots att mina kunskaper i det spanska språket har en hel del hål så fattar jag att det betyder flygplats. Stationen heter alltså flygplats. Jag kan inte låta bli att charmas av ett sådant namn.

Det är lugnt och stilla. Biljettautomaterna till höger om ingången är enkla att förstå, jag vill inte ta taxi. Äventyret börjar direkt jag kliver av ett flygplan. Jag vill få allt det nya, rakt i ansiktet direkt. Nu kanske ett pendeltåg från Flygplats till Fuengirola inte är någonting avancerat, men alla steg på äventyret måste inte vara livsavgörande eller ont-i-magen svåra. Vissa stenar är hala andra inte.

Tåget kommer och vi rusar fram till den ingång där handikappade och barnvagnar kan ta sig in. Dörrarna stängs. Om 40 minuter är vi framme.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s