Bonjour.

20150721_195148

I dag är det fredag och vi ska upp till gamla stan ikväll. Där blir det middag på någon av alla mysiga restauranger. Lilleman har nu definitivt lärt sig krypa. Det som komplicerar allt är att han nu enkelt kan resa sig upp med hjälp av stolar och liknande.

Eftersom vi är i Marseille så är det inga problem att få sitta på en uteservering. Det är enligt mig att föredra. Det är lätt att ta upp honom och gå lite med honom vid kriser. Han brukar dock vara nöjd om han får gnaga på en bit gurka.

Gamla stan här i Marseille är något som jag verkligen måste rekommendera. Det är precis som i Stockholm smala gränder och små torg lite här och där. Skillnaden är att här finns inga turistfällor i form av matställen och butiker. Allt är genuint franskt. I kväll kommer man kunna se på utomhusbio på ett av torgen. Folk samlas och äter lite framför bioduken med himlen som tak. Det är riktigt häftigt.

3 reaktioner till “Bonjour.

  1. hej Petteri, tack för den fina bloggen. Jag hittade länken från bortskänkes.se och jag har skickat majl till dig. Jag är intresserad, om du inte hittar mailet kan du skriver till min e-postadress övan. Tack så mycket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s