Resebarnvagn från Jollyroom.se

Efter ett antal resor med vår barnvagn har vi tvingats inse att den är alldeles för stor och klumpig. Vi har avundsjukt sneglat mot de barnfamiljer som plockat ut små nätta paraplysulkys från specialbagagets utlämning. Det ville vi också testa på.

Att hitta en vagn som är rätt kan dock vara förknippat med en stor portion beslutsångest. Man vill ha en så billig vagn som möjligt men inget skräp. Råden och tipsen om vilken barnvagn man ska välja är åtskilliga från vänner och återförsäljare, det som borde vara kul och lätt kan ibland bli trist och jobbigt. Man har ett barn och vill barnets bästa.

Efter att ha genomfört en rejält grundlig genomgång utav marknadens tillgängliga resevagnar föll valet till sist på Jollyrooms paraplysulky Beemoo basics travel.

Vi ville ha en vagn som höll ett bra pris samtidigt som den hade följande egenskaper:

Vagnen skulle vara lätt.

Den skulle vara smidig att köra även i trånga utrymmen.

Att fälla ihop den skulle vara enkelt.

Den skulle vara lätt att bära ihopfälld.

Det skulle vara olika sittlägen.

image

I Thailand där vi nu skulle testa den är trottoarer ofta i dåligt skick. Det är nivåskillnader lite här och där då man är ute och rullar vagn. Smidighet är ett måste för att man ska fixa alla hinder. Dessutom kan det bli aktuellt med en del taxiåkande vilket kräver lätt ihopfällning. Detta är inget unikt för Thailand utan gäller på många andra ställen.

Vi fastnade för Beemoo, eftersom vi tyckte att den motsvarade våra krav. Att Jollyroom hade ett fint pris på den fällde det definitiva avgörandet.

image

Efter att vi fått hem vagnen så var första intrycket gott. Den är lätt att transportera och ihopfällningen gick galant. Det ska bli spännande att få testa och utvärdera den i skarpt läge nere i Thailand.

Det jag redan nu kan konstatera är att den har ett suveränt pris. Levereras snabbt och så är den riktigt stabil och snygg.

Detta inlägg är ett samarbete med Jollyroom.se

Annonser

En reaktion till “Resebarnvagn från Jollyroom.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s