Paraplysulky Beemoo basic travel från Jollyroom.se testad

I dag är det tre veckor sedan vi for iväg till ett underbart Hua Hin i Thailand. Det är en ganska lagom lång tid för att kunna göra en rättvis och adekvat utvärdering utav vår nya resebarnvagn från Jollyroom.se.

Vagnen som är en Beemoo har blivit ordentlig nyttjad. Vi har använt den både då vi tagit oss fram på själva Dusit Thanis hotellområde och då vi tagit oss in till centrala delarna av staden om kvällarna. Dessutom har vi dragit iväg på en del strapatser i samband med utflykter.

image

Hua Hin är inte byggt med någon större omtanke på fotgängare och ännu mindre för barnvagnar. Det är bedrövliga trottoarer och det mesta i staden bygger på att du är innehavare utav ett motordrivet fordon. Trottoarerna är höga och de svarvade trottoarkanter du finner i Sverige kan du glömma. Det är lyfta eller tippa vagnen som gäller. Beemoon är otroligt lätt att stegra och lyfta vilket gör att höga trottoarer lätt kan passeras. När du väl går på trottoaren så är det ojämnheter och hål lite varstans. Beemoons lätta navigering gör att du utan problem kan kryssa mellan dem.

image

Ibland så är det kanske höga trappor och då blir det till att lyfta. Eftersom vagnen är lätt så går den utan problem att bära för en person.

image

Åka taxi blir ofta aktuellt med ett litet barn. Då är det väldigt skönt med en barnvagn som är lätt att fälla ihop.

Det finns fem olika sitt/ligglägen och det räcker mer än väl. Det är enkelt att justera läget så att barnet får ligga eller sitta bekvämt.

Det finns naturligtvis en lastkorg under själva sittdelen. Bekvämt då man shoppar och inte orkar bära själv. Det finns även en ficka med blixtlås, där man kan förvara värdesaker.

Det här är en mycket bra resebarnvagn. Vagnen motsvarar alla mina förhoppningar om en lättkörd och flexibel sulky. Vagnen går att köpa här.

Detta inlägg är ett samarbete med Jollyroom.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s