Kelley and Ping – Mat i SoHo för barnfamiljer.

 

New York med barn är nog bland det bästa som finns. Listan på vad man kan företa sig i denna underbara stad är oändlig, både med och utan barn. Äta ute på restaurang är något som jag personligen sätter högt upp på prioritetslistan, särskilt i NYC. Om du händelsevis är i SoHo och ränner runt med dina barn så finns det ett ställe som har både god mat, fantasieggande inredning, lyhörd personal och framförallt låga priser på maten. Detta ställe ligger på 127 Greene Street och heter Kelley and Ping.

Det finns en särskild meny anpassad för barn. De små kan tex beställa in en Skål full av solsken vilket innebär en skål med nudlar och kyckling, eller en Löjlig Thaisallad vilket är fräscha ärtskidor, krispiga morotsstavar, tomater och gurka med en jordnötssåsdipp. Krigaren är grillad kyckling med snöärtor och jasmineris, eller Kycklingslickepinnar som helt enkelt är satay-spett med jordnötssås, det kostar mellan 3 och 5 dollar för barnen att äta vilket är en prissensation i NYC.

Detta är dock inte enbart en restaurang för barn, menyn för vuxna är minst lika inspirerande, god och prisvärd. Det man som vuxen ändå kanske har störst behållning utav är listan med drinkar. Med intryck och smaker från den asiatiska matkulturen serveras fantastiska cocktails.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s