Tips på leksaksaffärer i New York.

I dag är det andra advent och jultomten har bråda dagar att hinna med alla önskelistor som inkommit under året. Det är kanske tur för tomten att det finns snälla människor som underlättar hans arbete. Jag tänker naturligtvis på de eldsjälar som oförtrutet arbetar vidare i sina leksaksaffärer. Utan dem så hade inte alla snälla barn fått sina julklappar.

I New York finns det ett antal leksaksaffärer som jag personligen anser vara de absolut bästa (roligaste leksaker)

Babesta

66 West Broadway NYC

Om en leksaksaffär kan vara trendig så är denna det. Underbara träleksaker som lockar vuxna och barn från hela NYC. Det finns även kläder som du inte kommer att finna någon annanstans.

Kidding Around

60 W. 15th St.

Denna leksaksaffär i Chelsea har noga utvalda produkter, mycket inriktat på vetenskapliga och fysiska metoder. En leksaksaffär för den blivande Nobelpristagaren i fysik, kemi eller medicin.

Boomerang Toys

119 West Broadway

I Tribeca finner du en av mina favoriter, affären har ett brett utbud utav klassiska och nya roliga leksaker. Allt är i mycket hög kvalité. De har tex New Yorks tunnelbanevagnar i trå, så sött och coolt.

ToyQube

 

37-06 Prince St. Flushing
I underbara Queens ligger denna shop. Kanske lite oklart om det är en leksaksaffär för barn, eller om det är en för (rika) vuxna. Hursomhelst så är det roligt att besöka den och förfasas över vilka summor somliga är beredda på att lägga på hundar i plast och LEGO-gubbar med uthängande inälvor.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s