Skateboard i NYC.

Den som reser har alltid någonting att berätta.

En god vän till som fyllde år för ett antal månader sedan höll ett fint tal för sina födelsedagsgäster. I det talet berättade han hur han samlade på vänner, bra personer. Ungefär som att samla på saker. Detta samlande på bra personer är något som jag tycker mycket bra om.

Jag har efter den festen också börjat samla på bra personer, men jag har även börjat samla på bra minnen. Det kan tyckas vara en självklarhet att man samlar på bra minnen, men det är inte helt enkelt. Ett bra minne är för mig inte enbart något man kan se tillbaka på och le.

Det måste vara något man kan slå till världen ordentligt med, någonting extra ordinärt.

Vid en första anblick kanske detta tips om aktivitet i New York inte låter särskilt stort eller upphetsande, men tänk på det ett slag. Mitt tips är att gå på en skateboardskola. Du känner antagligen inte särskilt många som har lärt sig eller vidareutvecklat sin skateboardförmåga i USA.

Det finns kurser och skolor i alla NYCs stadsdelar, Manhattan, Brooklyn och Queens. Det spelar ingen roll på vilken nivå du befinner dig, nybörjare eller proffs. Att ha en instruktör i skateboard kommer spara dig många timmar, du får en flygande start som nybörjare och du kommer kunna köra i ramp på en vecka. Det är något som kan ta flera år om du tränar själv. Det är extremt kul och otroligt prisvärt.

Tänk dig själv, du lämnar släkt och vänner här i Sverige och kommer tillbaka 2 veckor senare och kan helt plötsligt utan större problem köra skateboard, du kommer definitivt slå världen med häpnad, och på köpet får du en helt ny hobby.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s