Resetävlingen avslutas idag.

I dag söndag 10 januari vid midnatt stängs resetävlingen vid midnatt. Det går alltså bra att skicka in ett svar fram tills dess. Svar inkomna efter det kommer ej att få vara med i tävlingen.

Har du skickat in ett svar men ännu ej fått svar från mig eller om du fått svar men ej kommit upp bland kommentarerna så beror det på att jag ej hunnit. Du är dock fortfarande med i tävlingen. Vinnaren presenteras söndagen 24 januari, och meddelas även via ett mejl/eller telefon.

Intresset för tävlingen har varit gigantiskt och tydligen ganska svår, jag har räknat ut att ca 35% ej klarat uppgiften.

Denna tävling är anordnad helt i bloggens egen regi men det kommer fler trevliga och kluriga tävlingar framöver med mina samarbetspartners, håll ögonen öppna för dem.

Arbetet med min New York-guide går också vidare i oförtutet tempo, även om det är en del tid kvar till den släpps i maj 2017 så börjar det ändå ta form så smått, jag har i skrivande stund 2 resor inbokade till New York för fotografering och faktainhämtning och kanske, kanske blir det även en tredje resa dit i år.

Nu håller jag tummarna för att en riktigt värdig vinnare får 10.000kr.

 

Tack för visat intresse.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s