Fyndshoppa i New York City.

De flesta som reser till New York har nog lite shopping inplanerad. Staden är ett Mecka då det kommer till kläder, elektronik och mycket annat. Det är framför allt det överväldigande utbudet som lockar, men även drömmen om att göra lite klipp. Det är inte jättelätt att hitta billiga varor men det går om man vet var man ska leta.

En sak som är billigt i NYC är smink. Detta gäller generellt. Men om du vill handla riktigt billigt ska du bege dig till en affär som heter COSMETIC MARKET.

Om du någon gång undrat var allt smink från provkampanjer hamnar efter sitt kampanjslut. Eller var det överskott som aldrig säljs från Clinique , Sephora , och Chanel tar vägen? Svaret på båda dessa frågor är att hamnar på Cosmetic Market . Denna pärla till butik har allt från Chanel-nagellack för 5dollar till L’Oreal hårfärg för 1 dollar. Förutom smink har de ett stort sortiment av andra produkter tex ljus, bildramar och smycken.

COSMETIC MARKET ligger på 15E 37th Street (mellan 5th AVE och Madison AVE)

 

Är du ute efter köksprylar? Jag älskar att köpa med mig någonting från utlandet. Det är mycket roligare att ha en visp från NYC än att ha köpt den på Hemköp i Hornstull. vardagen känns lite flärdfullare rent allmänt med goa prylar från utlandet.

På FISHS EDDY hittar du köksutrustning och bestick av allra högsta kvalitet, detta till mycket rimliga priser. Oavsett om du är en kulinarisk trollkarl eller bara funderar på att införskaffa en ny osthyvel så är Fishs Eddy en riktigt unik plats att shoppa på. De har allt du kan tänka dig , alla stilar från retro till samtida. Håll ögonen öppna efter deras veckoreor, sjukt bra fyndchanser. Butiken är dock trång så undvik att ta med till exempel barnvagnen.

FISHS EDDYS ligger på 889 Broadway (mellan 19 och 20 gatan)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s