RESETÄVLING VINN 10.000 KR

Äntligen är det dags för den sedan länge emotsedda resetävlingen där du kan vinna 10.000kr i resepresentkort.

Tävlingen är ganska så svår (tror jag ), men det öppnar för att det blir en större chans att vinna för den som knäcker koden.

Så här kommer tävlingen gå till:

Nedan ser du en bild, det är en massa siffror till synes utan ordning eller mening. Inget kunde vara mera fel, det finns ett logiskt system och det leder fram till ett tal. Detta tal är det rätta svaret. Om du tror att du har kommit på det rätta svaret så skicka ett mejl till ned stående tävlingsadress. svara även på de 3 frågorna, endast de som har svarat rätt på frågan och svarat på de 3 frågorna om resor räknas som giltigt.

Om du svarat rätt så får du ett mejl tillbaka inom ett par dagar, då går du in och skriver i kommentarsfältet att du hade rätt svar, din signatur/namn blir det som används i lottningen om vem som ska få vinna de 10.000kr.

Du som vinner får prispotten i presentkort från valfritt flygbolag eller researrangör, men man kan ej få kontanter. För ev. vinstskatt står den enskilde vinnaren.

Tävlingen slutar söndag 10 januari 2016 och vinnaren annonseras söndag 24 januari 2016.

LYCKA TILL!

TÄVLINGEN

Vilket tal finns gömt i detta berömda kryptogram?

Subirach's cryptogram mounted on the facade. It s a magic square with all rows and columns adding to 33. In fact, there are dozens of regular symmetric combinations of 4 squares which add to 33. An adornment to a cathedral that could only have been conceived in the 20th century.
När du tror att du vet svaret skicka det till svenskaresan2015@hotmail.com

Svara även på dessa  frågor.

1: Vilken charterarrangör reser du helst med?

2. Vilket flygbolag reser du helst med?

3. Vilken hotellbokningssajt använder du helst?

 

 

284 reaktioner till “RESETÄVLING VINN 10.000 KR

  1. Hej och god fortsättning alla!
    Jag svarade också rätt och deltar nu i tävlingen, kul 🙂
    Mvh
    Ann-Charlotte

    Gilla

  2. Tjohoo, jag hade rätt! Bara den andra lilla detaljen kvar nu, sen drar vi utomlands för presentkortet på 10000! =)

    Gilla

  3. Vet att jag har rätt svar, men kommer inte att hinna få ett mail ifrån er innan tiden har gått ut, därför kommenterar jag direkt och hoppas på att det är ok.

    Gilla

      1. Det räcker om man skickat in svaret innan 10 januari vid midnatt, då är man med. Duvet väl inte när hon skickat in svaret?

        Gilla

Lämna en kommentar